Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 02. 2013. 20:18   >>  20:17 1

Kup Crne Gore

Košarka: Sutjeska prvi finalista

Košarkaši Sutjeske opravdali su ulogu favorita u prvom polufinalu Kupa Crne Gore i zasluženo pobijedili Ulcinj – 76:70 (25:16, 14:20, 20:18, 17:16) .

Izabranici Dušana Dubljevića motivisanije su ušli u meč, ali ipak, do odmora  nijesu uspjeli da steknu prednost veću od 3 poena – 39:36. Sutjeska je i u drugom dijelu nastavila sa sigurnom igrom i nije ispuštala prednost. Ulcinj je pokušavao da stigne vođstvo Nikšićana, u više navrata je dolazio na tri, četiri poena zaostatka, ali snage za potpuni preokret nije imao. Sutjeska je rutinski privela meč kraju, za konačnih 76:70.

U pobjedničkoj ekipi najbolji je bio Nikola Žižić sa 23 poena (pet trojki), a dvocifreni su bili još Nikola Pavlićević sa 16, Marko Ćalić sa 14 i Radoje Vujošević  sa 10 poena.

Kod Ulcinjana se izdvojio tandem Dušan Milošević (18 poena) i Lazar Simonović sa 14, što je bilo premalo za pobjedu.

Dragana Rutović, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније