Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Arena ]

24. 10. 2016. 10:59 >> 10:39
1

MEDIJI MINESOTE

Peković ipak u rosteru, ali...

Nikola Peković ipak će se naći u rosteru Minesota Timberbulvsa za NBA sezonu, iako je ranije najavljeno da zbog povrede neće moći da nastupa.

Trenutno je na spisku igrača novog trenera Tima Tibodoa 16 igrača, a najavljeno je da će Bjelopoljac i crnogorski centar biti među 14 na konačnom spisku. To znači da će "vukovi" morati da se odreknu dvojice igrača u narednih nekoliko dana.

"To ipak ne znači da će Peković zaigrati u sezoni pred nama. Vjerovatno se radi o detaljima iz njegovog ugovora, koji se tiču situacija vezanim za dugotrajan oporavak od povrede", napisao je novinar Minesota star tribjuna, lista koji detaljno prati vijesti iz tabora Tibodoovog tima.

Peković ima ugovor u Minesoti do ljeta 2018. godine, vrijedan 12 miliona dolara po sezoni. Mala je vjerovatnoća da će biti trejdovan, s obzirom na visinu ugovora i status povrede desnog članka i prije dvije godine operisane Ahilove tetive.

U posljednje tri sezone, Peković je odigrao samo 97 mečeva za Minesotu. Sezona zvanično počinje u noći između utorka i srijede po našem vremenu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније