Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila: M.M.Lj. [ B92 ]

15. 10. 2016. 10:25   >>  10:04

ČETVOROGODIŠNJI UGOVOR

Smit ostaje u Kavalirsima za 57 miliona

Džej Ar Smit potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Klivlend Kavalirsima vredan 57 miliona dolara.

 

Smitu je garantovano 45 miliona u naredne tri sezone, dok četvrta u kojoj će imati 34 godine nije u potpunosti garantovana, prenosi ESPN.

On je prošle sezone prosječno bilježio 12,3 poena uz 2,8 skokova i 1,7 asistencija u regularnom dijelu, a 11,5 poena uz 3,6 skokova, 1,6 asistencija i ukradenu loptu po meču u plej-ofu.

Smit je bio 18. pik na draftu 2004. godine, a prije Kavalirsa, s kojima je prošle sezone osvojio prvu NBA titulu, igrao je za Nju Orleans, Denver i Njujork Nikse, te jedan kratak period i u Kini.

"Izuzetno sam zadovoljan, srećan, ponosan i ohrabren dogovorom i povratkom u redove šampiona, moje braće. Cijenim sve koji su bili sa mnom tokom ovog dugog puta", rekao je Smit.

On je u prvih 12 NBA sezona zaradio oko 45,5 miliona dolara, pa će mu samo ovaj novi ugovor udvostručiti bankovni račun.

Nova NBA sezona počinje 25. oktobra, a Kavalirsi na startu igraju sa Njujork Niksima na svom parketu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније