Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

30. 09. 2016. 23:10 >> 22:52

ABA LIGA

FMP izgubio u finišu u Zadru

Košarkaši FMP-a porazom su počeli takmičenje u ABA ligi, pošto su večeras u gostima izgubili od Zadra 78:76 (13:21, 18:14, 26:25, 21:16).

Tim iz Železnika je vodio 32 minuta, ali je domaći tim uspio da preokrene i dođe do minimalne pobjede.

FMP je odlično počeo utakmicu, pošto je u prvoj četvrtini stekao dvocifrenu prednost, najviše 21:8, ali je Zadar krajem prvog poluvremena prišao na četiri poena zaostatka, 31:35.

Zadar se nije predavao i predvođen Ivanom Marinkovićem prvi put je došao do vođstva u 32. minutu, 61:60. FMP je izjednačio na 69:69, a u 39. minutu je košem Nikole Žižića poveo sa 76:75.

Toni Jelenković je poslije pogodio dva od tri penala za Zadar i vratio svoj tim u vođstvo, 77:75. FMP je poslije toga imao još dva šuta za vođstvo, ali ih nije iskoristio, nakon čega je Dragan Apić promašio oba penala za beogradski tim.

Gosti su napravili brz faul, Mislav Brzoja je pogodio samo jedno bacanje, a onda je Stefan Lazarević na samom kraju promašio trojku za pobjedu.

Najefikasniji u FMP-u bio je Lazarević sa 15 poena, dok je Apić postigao 13, a Džona Bolden 12. Filip Čović završio je utakmicu sa 10 poena i 10 asistencija.

Zadar je predvodio Marinković sa 32 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније