Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 05. 2013. 23:05 >> 23:05

NBA

Kažnjeni Džejms, Vest i Stivenson

Košarkaš Majamija Lebron Džejms, te igrači Indijane Dejvid Vest i Lens Stivenson, kažnjeni su sa po 5.000 dolara zbog simuliranja prekršaja od strane NBA lige.

Džejms i Vest su kažnjeni zbog simuliranja tokom iste akcije u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije.

Stivenson je kažnjen zbog pretjerane reakcije na kontakt nakon blagog kontakta sa laktom Reja Alena poslije koša.

NBA je ove sezone počela da kažnjava igrače za poteze kojima pokušavaju da prevare sudije i navedu ih da sviraju faulove.

Pobjeda Indijane od 99:92 u utorak bila je puna takvih poteza, a obilježilo je ukupno 55 dosuđenih faulova. Trenutno je 2-2 u seriji, a peti meč igra se u noći između četvrtka i petka (02:30).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније