Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 05. 2013. 09:16 >> 09:24

FINALE ISTOKA

VIDEO: Borbena Indijana izjednačila

Iako se činilo da je Lebron Džejms našao recept za najbolju odbranu lige, Indijana je pobijedila Majami 99:92 i izjednačila na 2:2 u finalu Istoka.

Odbrana Pejsersa ponovo je odradila odličan posao. Mijenjali su se čuvari na Lebronu, koji je imao manji šut od 50 odsto (8 od 18 pokušaja), pokazali su veliku borbenost i pokazali da se neće lako predati.

Majami se nekoliko puta vraća u meč, Pejsersi su u posljednjoj četvrtini imali i do deset poena razlike, ali je šampion serijom 14:2 uspio da stigne čak do prednosti 86:83, ali je finiš pripao Indijani.

Kod domaćih, Roj Hibert je bio odličan sa 23 poena i 12 skokova, Lens Stivenson imao je 20 poena i 5 skokova, Pol Džordž je uz 12 poena imao 8 skokova, a Dejvid Vest je završio sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 12 skokova.

Lebron je završio utakmicu prije kraja zaradivši šest ličnih grešaka. Bio je najbolji u ekipi Hita, upisao je 24 poena, 5 skokova i 6 asistencija, Mario Čalmers ga je ispratio sa 20.

Peti meč igra se u četvrtak na Floridi i taj bi mogao da bude ključ finala Istoka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније