Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

01. 09. 2016. 09:46 >> 09:27
1

TO ĆE KRASITI SELEKCIJU

Vučević: Atmosfera sjajna od prvog dana

Košarkaši Crne Gore opravdali su ulogu favorita sinoć protiv Slovačke, a velika podrška sa tribina i aplauz kojim su igrači ispraćeni po završetku meča, potvrda je su gledaoci zadovoljni izdanjem izabranika Bogdana Tanjevića.

"Crveni" su na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra naredne godine, savladali su sinoć u dvorani "Morača" reprezentaciju Slovačke sa 97:65.

Publika se uželjala dobre košarke u Podgorici, a Slovačka kao da je bila rival po mjeri da se put ka Eurobaskeu započne na najbolji mogući način.

Tanjević je sinoć kazao da je zadovoljan odnosom igrača i atmosferom i energijom tima, a isto ističe i najveća zvijezda naše reprezentacije, Nikola Vučević.

"Zahvalio bih se publici što je došla u velikom broju. Odigrali smo odličan meč od početka do kraja i bilo je važno da slavimo sa ubjedljivom razlikom. Bilo je i atraktivnih akcija za publiku i važno je da su svi igrači dali svoj doprinos. Timska atmosfera je ono što će krasiti ovaj tim u kvalifikacijama koja je sjajna od prvog dana, svi igrači su odlični, a selektor je značno doprinio tome pozitivnom energijom na svakom treningu i duelu. Odlično smo otvorili kvalifikacije, ali se okrećemo gostovanju Albaniji, a potom i najtežem ispitu u kvalifikacijama gostovanju Gruziji u Tbilisiju", kazao je centar Orlanda Medžika.

Naša selekcija je tokom cijelog meča bila u vođstvu koje je početkom posljednje četvrtine iznosilo i 39 poena.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu pred našim navijačima i zasluženo slavili ubjedljivu pobjedu. Naporno smo se pripremali za kvalifikacije i mislim da smo maksimalno spremni. I u naredne mečeve moramo da uđemo sa istom željom i energijom kao što je bio slučaj u ovom duelu", kazao je centar Bojan Dubljević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније