Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V. [ aba-liga.com ]

31. 08. 2016. 13:28   >>  13:08 1

MORNAR PREDSTAVIO TIM

Očekuju ravnopravnu borbu u ABA ligi

Košarkaški klub Mornar predstavio je sinoć ekipu koja će braniti boje barskog tima u predstojećoj ABA ligi, kvalifikacijama za Fibinu Ligu šampiona, i domaćim takmičenjima.

 

Ekipu će u narednoj sezoni, osim kapitena, Marka Mijovića činiti i Lamon Džouns, Nikola Korać, Nemanja Krstić, Emir Hadžibegović, Mihailo Radununović, Marko Ćalić, Marko Mugoša, Balša Radunović, Antabia Voler, Oktavius Elis, Kol Dikerson, kao i dvojica centara koji su najavljeni kao potencijalna pojačanja: Radoje Vujošević i Ivan Todorović.

Šef stručnog štaba Đorđije Pavićević istakao je da očekuje veliku podršku navijača u predstojećoj sezoni.

“Hvala što ste došli u ovolikom broju da nas podržite, a na nama je da se pokažemo tamo gdje smo najbolji, na terenu, da dokažemo da zaslužujemo vašu podršku. Obećamo da ćete uživati na našim utakmicama, nadam se i uglavnom slaviti s nama pobjede. Uvjeren sam da ćemo one rezutate od prošle sezone brzo zaboraviti zbog novih pobjeda, iako nas čeka jače takmičenje i jači rivali”, kazao je Pavićević okupljenima u hotelu Sidro.

Igrač Mornara Balša Radunović istakao je primarne ciljeve kluba.

“Nadam se da možemo da odigramo ABA ligu na dobrom nivou, iako nam je cilj osptanak, da uradimo i više od toga. Sada samo kompletni, odigrali smo u ranoj fazi priprema dvije utakmice i mislim da možemo da budemo zadovoljni onim što je do sada urađeno i optimisti kada je riječ o onome što planiramo da uradimo. Vjerujem da ćemo ravnopravno moći da se nosimo sa svim ekipama, naročito u Baru gdje će i najbolje ekipe morati dobro da se pomuče ako žele da izbjegnu poraz”, poručio je bivši centar Budućnosti. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније