Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 02. 2013. 08:25 >> 08:26

NBA

VIDEO: Boston razvalio Lejkerse

Seltiksi dominirali tokom cijelog meča i trijumfovali 116:95 nad velikim rivalom iz Los Anđelesa. Kevin Garnet 16. igrač koji je dosegao 25.000 poena.

Najveći derbi NBA, duel Boston Seltiksa i Los Anđeles Lejkersa pripao je ekipi iz Masačusetsa, i to vrlo ubedljivo 116:95.

Gosti su tokom cijelog meča samo dvaput poveli, 9:8 i 11:10, poslednji put bili su u egalu na 14:14, da bi sve ostalo proteklo u manjoj ili većoj dominaciji Bostona. Osjetna razlika počela je da se pravi tokom druge četvrtine, a na poluvremenu domaći tim imao je vođstvo 58:44.

U nastavku igra Lejkersa potpuno se raspala, Boston je i mao i plus 32 (103:71), da bi tim iz Los Anđelesa u završnim minutima koliko-toliko ublažio poraz.

Kod oslabljenih Lejkersa, koji će neko vrijeme nastupati bez Pau Gasola, Kobe Brajant bio je jedini efikasan igrač (27 poena, sedam skokova), i bez asistencije.

I u drugom meču odigranom između četvrtka i petka domaćin je bio neumoljiv, Denver je nanio ubjedljiv poraz Čikagu 128:96.

Najbolji pojedinci Denvera bili su debitant Kenet Farid (21 poen, šut iz igre 9-10, 12 skokova) i rezervista Vilson Čendler (24 poena, šut za dva 3-4, trojke 5-5, bacanja 3-3).

U redovima Čikaga adut sa klupe Dekvan Kuk sa 19 poena i Karlos Buzer sa 18 bili su nešto bolji od ostalih, dok su totalno podbacili Joakim Noa i Ričard Hamilton.

REZULTATI:

Boston – LA Lejkers 116:95

Denver – Čikago 128:96

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније