Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

24. 08. 2016. 08:54 >> 08:34

POČINJE PRIPREME

Peković dobija šansu među "vukovima"?

U Minesota Timbervulvsima su spremni da rizikuju i još ove sezone pruže šansu Nikoli Pekoviću da ponovo zablista na NBA parketima.

Sve zavisi od njegove volje i oporavka, a klub je čak spreman da neke bitne igrače skrajne kako bi se napravio prostor za "Pekmena". Prethodnih dana se sve glasnije spekuliše da bi se odlični krilni centar iz Senegala Gorgi Dieng mogao trejdovati u Klivlend, u zamjenu za nekog od bekova, prenosi Arena.

Centarska linija Minesote je jaka, pored Pekovića tu su još i supertalentovani Karl Entoni Tauns i veteran Kevin Garnet. Klub je angažovao i slobodnog agenta Kola Aldriča koji se vratio u rodni grad, a stigao je i veteran krilni centar Džordan Hil. Sve to svjedoči da je pred Pekovićem težak posao. Ipak, bilo kakva opcija trenda Bjelopoljca nije aktuelna. Očekuje se da se ovih dana crnogorski centar priključi timu u fazi kondicionih priprema, a biće pod konstantnom prismotrom ljekarskog tima koji prati njegov oporavak od povrede.

"Nakon operacije Ahilove tetive, oporavak obično traje devet do 15 mjeseci, kada su centri u pitanju. Taj period istekao je u julu, tako da očekujemo potpuno oporavljenog Pekovića na pripremama", kazao je Arni Kander, podpredsjednik Minesote i šef tima koji se bavi sportskom medicinom u klubu.

Prošle sezone Peković je odigrao svega 12 utakmica, u periodu od 6. do 31. januara u NBA, a nakon toga bio je listi "igrača koji se oporavljaju na neodređeno vrijeme". Nikad do sada nije odigrao više od 62 utakmice u sezoni, zbog brojnih povreda.

Klub je zahtijevao da se naš as što prije javi ljekarskom timu i dođe u Mineapolis kako bi se kontrolisao proces ulaska u pripreme. U četvrtoj je godini ugovora vrijednog 12,5 miliona dolara po sezoni. Minesota Timbervulvsi prvi pripremni meč pred narednu NBA sezonu igraće protiv Majamija, na svom terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније