Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 05. 2013. 08:57 >> 08:57

BREJK MAJAMIJA

VIDEO: Lebron se iskupio

Majami je vratio brejk na gostovanju Indijani, savladavši ih 114:96. Lebron Džejms je igrao u reketu, što je iznenadilo domaćine.

 

"Dao sam sve od sebe u reketu, htio sam da što više opteretim njihovu odbranu", kazao je Lebron nakon meča.

Pobjeda Majamija nije dolazila u pitanje. Na kraju su imali 55 odsto uspješnosti šuta, poluvrijeme su završili sa 70 poena, u kojem su napravili samo jednu grešku.

Za trijumf je zaslužan timski rad, cijela prva petorka imala je dvocifren učinak protiv vjerovatno najbolje odbrane u ligi.

Lebron, MVP šampionata, postigao je 22 poena, uz četiri skoka i tri asistencije. Vejd je upisao 18 poena, osam asistencija, Haslem 17 poena, sedam skokova, Boš 15 poena, Čalmer jedan manje.

Kod Pejsersa su se istakli Dejvid Vest sa 21 poenom i deset skokova, Hibert sa 20 poena i 17 uhvaćenih lopti poslije nečijih promašaja, te Džordž Hil sa 19 poena.

Ako Majami nastavi sa ovakvom igrom, teško da će ih neko spriječiti da odbrane šampionski prsten. Indijana ima priliku za popravni u sljedećoj nutakmici na svom parketu, u suprotnom, malo je vjerovatno da će uspjeti na Floridi da izbore veliko finale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније