Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta

04. 05. 2016. 09:30   >>  09:14

ŠAMPION POVEO 2:0

"Ratnici" po planu, "brejk" Majamija u Torontu

Košarkaši Golden Stejta poveli su sa 2:0 u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u noći između utorka i srijede pobijedili Portland sa 110:99.

Voriorse, koji su i dalje bez najboljeg igrača Stefa Karija, do drugog trijumfa u seriji predvodio je Klej Tompson sa 27 poena, dok je odlično igrao Drejmond Grin, koji je bio blizu novog tripl-dabla, sa 17 poena, 14 skokova, sedam asistencija i četiri blokade.

Najefikasniji u Portlandu bio je Demijen Lilard sa 25 poena, dok je 22 postigao Si Džej Mekolum.

Portland je vodio od početka, a Golden Stejt je prvi put poveo pet i po minuta prije kraja utakmice trojkom Tompsona.

Treća utakmica igra se u subotu u Portlandu, a prema nekim najavama Stefon Kari će biti u timu Golden Stejta.

Majami je poveo sa 1:0 u seriji protiv Toronta, pošto je u gostima pobijedio sa 102:96, poslije produžetka.

Majami je kontrolisao igru i čuvao prednost, ali se Toronto vratio u meč i u posljednjem napadu regularnog dijela Kajl Lauri je pogodio sa pola terena,uz zvuk sirene, i odveo utakmicu u produžetak.

U produžetku Majami je ipak stigao do pobjede, iako je Toronto na 10 sekundi pre kraja imao posed i zaostatak od tri poena (99:96). Dvejn Vejd je nakon auta Vejd ukrao loptu Damaru Derouzenu i pogodio uz faul za pobedu.

Odličan je bio Goran Dragić, koji je postigao 26 poena za Majami, dok je Dvejn Vejd dodao 24, od čega sedam u produžetku.

Jonas Valančijunas predvodio je Toronto sa 24, dok je Demar De Rozan postigao dva manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније