Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 05. 2013. 09:45 >> 09:57

NBA

Majami i Memfis prošli dalje

Košarkaši Majamija i Memfisa plasirali su se u finala konferencija, pošto su protekle noći ostvarili odlučujuće trijumfe u serijama.

 

Aktuelni šampion je pobijedio Čikago sa 94:91 i sa rezultatom 4-1 izborio finale u kojem čeka boljeg iz duela Indijane i Njujorka. Pejsersi vode sa 3-1.

Najzaslušniji za pobjedu Majamija bio je Lebron Džejms sa 23 poena, sedam skokova i osam asistencija. Odličan je bio i Dvejn Vejd, sa 18 poena, pet skokova i šest asistencija, dok je Kris Boš meč ostvario 12 poena i sedam skokova.

Kod Bulsa, Karlos Buzer je upisao 26 poena i 14 skokova, a Nejt Robinson je dodao 21 poen, pet skokova i šest asistencija.

 

Memfis je takođe sa 4-1 u seriji došao do finala ,,Zapada'' pošto je u petom meču savladao Oklahomu sa 88:84. U finalu će se sastati sa pobjednikom serije između San Antonija i Golden Stejta, u kojoj Sparsi vode 3-2.

Memfis je na sjajan način završio polufinalnu seriju sa Oklahomom, a do odlučujućeg trijumfa Grizlije je predvodio Zak Rendolf sa 28 poena i 14 skokova. Majk Konli je postigao 13 poena i 11 skokova, dok je u Oklahomi najbolji bio Kevin Durent sa 21 poenom, osam skokova i šest asistencija. Serž Ibaka upisao je 17 poena i osam skokova, dok je Redži Džekson meć završio sa 16 poena, devet skokova i pet asistencija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније