Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 05. 2013. 10:36   >>  10:36

TREBA MU VREMENA

Španija bez Gasola u Sloveniji

Košarkaš Lejkersa Pau Gasol nedavno je operisao koljeno, zbog čega neće nastupiti za reprezentaciju Španije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

"Želim sve najbolje saigračima u Sloveniji", napisao je Gasol na svojoj interent stranici.

Španacu je nakon operacije prognoziran oporavak od 12 nedjelja, pa i ne čudi ovakva njegova odluka. Eurobasket će se održati od 4. do 22. septembra, mjesec dana nakon predviđenog oporavka, ali je asu "jezeraša" potrebno više vremena da se potpuno vrati u formu.

"Kako bih izbjegao dalje probleme i pogoršavanje povrede, i pored ogromne želje da pomognem reprezentaciji, neću nastupiti na šampionatu Evrope", poručio je fanovima Gasol.

Jedan od najboljih španskih košarkaša svih vremena istakao je da mu je jedan od prioriteta da se oporavi za sljedeću sezonu i za Svjetsko prvenstvo 2014., na kojem bi se oprostio od dresa reprezentacije.

Gasol je predvodio Španiju do srebrne medalje na olimijadi u Londonu prošlog ljeta, ali su nakon toga počeli problemi sa povredama. Ove sezone za Lejkerse odigrao je samo 49 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније