Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 05. 2013. 09:14 >> 09:14

NBA PLEJ OF

Spursi poveli, Indijana blizu finala

San Antonio je odličnim markiranjem šutera Golden Stejta poveo 3:2 u seriji, Indijana blizu finala Istoka.

Šuterski tandem Stefan Kari - Klej Tompson bio je zaustavljen. Kari, kojeg je povreda opet spriječila da da maksimum, pogodio je samo jednu od sedam trojki i završio utakmicu sa samo 9 poena, najmanje u seriji, dok je Tompson bio još gori, meč je završio sa 4 poena.

Spursi su imali prednost tokom cijelog meča, Golden Stejt je imao samo dvije serije, na početku duela i u zadnjoj četvrtini, ali je San Antonio serijom poena uspio da odmakne i na +18.

Najboji je bio Toni Parker koji je postigao 25 poena, uz 10 asistencija. Dankan je zabilježio 14 poena i 11 skokova i to mu 143. dabl dabl u plej ofu, čime je preskočio Šekil O'nila i Vilta Čembrlena.

Među "Ratnicima" istakao se Harison Barns sa 25 poena.



Indijana je na krilima Hila i Džorža savladala Bulse, tako da u sljedeće dvije utakmice u Čikagu imaju šansu da obezbijede konferencijsko finale, najvjerovatnije sa Majamijem.

Dvojica košarkaša "Pejsersa" zajedno su postigli 42 poena, upisali 17 skokova i napravili 11 asistencija. Ponovi su domaći bili bolji pod obručima, imali su 18 uhvaćenih lopti, što je i presudilo. Čikago nikako nije uspijevao da poveže igru, loše šu šutirali, svega 35 odsto pokušaja je ušlo, za tri poena samo 30.

Entoni je ubacio 24 poena, ali ni njegov šut nije bio sjajan. Sudeći prema igri iz posljednje dvije utakmice, Niksi imaju male šanse za preokret.

Serija se vraća u "Veliku jabuku", peti meč je u četvrtak.

 

San Antonio - Golden Stejt 109:91 (3:2)
Indijana - Njujork 93:82 (3:1)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније