Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 05. 2013. 21:23 >> 21:24
1

CRNOGORSKA LIGA

Košarkaši Budućnosti blizu titule

Košarkaši Budućnosti na korak su do nove titule šampiona Crne Gore. Poveli su 2:0 u pobjedama u finalnoj seriji plej-ofa prvenstva Crne Gore protiv Sutjeske. Rezultat večerašnje utakmice u Nikšiću je 77:62 (15:21, 22:12, 18:18 i 22:11).

Prvi duel, pred svojim navijačima, Budućnost je završila pobjedom od 75:68.

Nikšićani su, u većem dijelu meča, igrali dobro, ali je presudilo iskustvo podgoričkih ''plavih'',koji su u posljednjoj četvrtini prelomili meč.

Najefikasniji u timu Budućnosti bio je Aleksa Popović sa 17, Džerald Li je ubacio 13, a Ivan Jelenić je postigao 11 poena. U nikšićkom timu dvocifren učinak imali su Nikola Pavlićević sa 18 i Darko Vujačić sa 15 poena.

Treći meč na programu je u subotu, i ukoliko slavi, ekipa Budućnosti biće novi-stari šampion Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније