Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina

08. 03. 2016. 13:07 >> 12:52
7

RIJEŠITI PROBLEM NATURALIZOVANIH

Tanjević: Svi igrači najavili dolazak

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore, Bogdan Tanjević, kazao je da će svi potencijalni reprezentativci, sa kojim je kontaktirao, odazvati njegovom pozivu ukoliko ih u tom ne spriječe zdrastveni problemi.

On je naglasio da do sada od iskusnijih nije razgovarao samo sa Markom Todorovićem i Milkom Bjelicom.

Prema njegovim riječima, stručni štab na startu moraće da riješi problem naturalizovanog igrača.

"Tejlor Ročesti zbog problema sa povredom koljena neće moći da nam pomogne. On je uvijek spreman da se odazove, ali je ovog puta problem sa koljenima bio jači. Tajris Rajs pokazuje znake slabog interesovanja. Trebao je da se javi, još 18. februara poslao sam obavijest, ali to nije uradio. Poslaćemo mu još jedan poziv za razgovor, ali ga nećemo moliti i ubjeđivati", kazao je Tanjević agenciji MINA.

On je rekao da ga raduje spremnost i želja kod većine igrača sa kojima je razgovarao.

"Nikola Peković je bio jako motivisan, ali sve su prilike da zbog povrede neće moći da nam pomogne. Izrazio je veliku želju i da ukoliko ne bude mogao ove da će se sigurno pozivu odazvati sljedeće godine. Nikola Vučević je najavio dolazak, kao i Bojan Dubljević", kazao je Tanjević.

On je istakao da je dobra stvar i vidan napredak kod nekih mladih igrača, prije svih Nikole Ivanovića i Danila Nikolića.

"Biće pozvano nekoliko mladih igrača, nakon što završe obaveze u mladoj reprezentaciji. Biće sa nama na pripremama i to će im biti jedna vrsta školovanja. Poziv će najvjerovatnije dobiti talentovani centar Zoran Nikolić iz Badalone, Petar Popović, Aleksa Ilić i Mihailo Radunović", kazao je Tanjević.

On je, odgovarajući na pitanje da li će na spisku biti Dino Radončić, kazao da bi talentovani košarkaš dobro došao.

"Bio bih izuzetno zadovoljan da bude sa nama. To je jedan od najtalentovanijih igrača u svom godištu. Ako bude na spisku biće pozvan na pripreme", kazao je Tanjević.

On je najavio da će pripreme za naredni kvalifikacioni ciklus početi 20. jula.

"Dan kasnije putujemo na Zlatibor. Odigraćemo četiri utakmice, dvije na Zlatiboru sa Mađarskom i Švajcarskom. Učetvovaćemo na turniru u Skoplju, 18. i 19. avgusta, nakon čega se vraćamo u Podgoricu. Do starta kvalifikacija treniraćemo u Podgorici, i odigraćemo jednu utakmicu u Sloveniji", kazao je Tanjević.

Crna Gora će kvalifikacije početi protiv Slovačke 31. avgusta u Podgorici, nakon čega sljede tri gostovanja Albaniji (3. septembra), Gruziji (7. septembra) i Slovačkoj (10. septembra).

Kvalifikacije će završiti pred svojim navijačima, duelima sa Albanijom i Gruzijom, 14. i 17 septembra.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније