Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 05. 2013. 09:02   >>  09:04

NBA PLEJ OF

Majami i San Antonio vratili brejk

Ekipe Majamija i San Antonija ostvarile su pobjede na gostovanju Čikagu, odnosno Golden Stejtu, i tako vratile brejk i povele 2:1 u serijama.

Nakon najubjedljivije pobjede u istoriji plej ofa, Majami je slavio i u čikagu. Klupa je odradila ogroman posao, ubacivši 36 poena. Kris Nol je drugi put za redom ubacio 19 poena i tako pokazao koliiko je koristan u plej ofu. Standardno dobar bio je Lebron Džejms, koji je, kada se utakmica lomila u posljednjoj četvrtini, postigao 12 od svojih 25 poena. Istakao se i Kris Boš sa 20, uz 19 uhvaćenih lopti.

Čikago je sve pokušao, ali aktuelni šampion je jednostavno bolji. Pri kraju meča domaći su bili vidni umorni, odsustvovao je Deng, a još nekoliko igrača je bilo nedovoljno spremno. Najbolji u ekipi Bulsa bio je Buzer koji je postigao 21 poen, zatiom francuski centar Noa sa 15, uz 11 skokova.

Tim Dankan i drugovi ispravili su kiks od prošlog puta, tokom cijelog duela bili su bolja ekipa, jedino pred kraj Voriorsi su prišli na pet razlike. Ključ pobjede bila je dobra odbrana Sparsa, domaćin nije imao šutersko veče, bacili su samo 40 odsto pokušaja.

Najbolji na parketu bio je Toni Parker, koji je u prvom poluvremenu postigao 25 poena od svoja 32. Dankan ga je ispratio sa 23 poena i 10 skokova. Kod domaćih, Stef Kari i Klej Tompson nijesu imali svoje veče, šutirali su 34 puta, uz očajan procenat.

Sada je Golden Stejt pod ppritiskom, sljedeći meč mora d dobije, dok je San Antonio u Sjevernoj Kaliforniji pokazao da ne treba otpisivati i da su se oporavili od poraza na svom terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније