Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Onogošt.me ]

05. 01. 2016. 11:52 >> 11:39
5

DUBLJEVIĆ PORUČIO

Ne damo više bodove iz Nikšića

Imali su košarkaši Sutjeske i pobjeda i poraza ali sinoćna pobjeda protiv Partizana vjerovatno je najveća i najznačajnija u skorijoj istoriji nikšićkog kluba. Najveća i za klub i za igrače i za trenera.

 

Odavno Nikšić nije bio dio sličnog sportskog spektakla. U takvoj atmosferi kada su košarkaši Sutjekse morali da pobijede. Na kraju je sve izgledalo nestvarno, jer je pobijeđen Partizan, direktan konkurent za opstanak.

Izabranici Dušana Dubljevića, tokom meča su vodili sa čak 26 razlike, a meč je završen sa 82:71. Takav epilog ni najveći optimisti među navijačima Sutjeske nijesu mogli očekivati. Nikšićani su se šestom pobjedom izjednačili sa Igokeom i Partizanom, ali su međusobno bolji od "crno-bijelih"."

Dubljević je bio prezadovoljan pobjedom.

“Ovo je bila izvanredna partija u teškom momentu. Teškom jer smo bili u većem pritisku nego Partizan.Fantastično je voditi u pojedinim momentima po 20-25 razlike. Čini mi se da smo ušli u formu u pravom momentu. Ova pobjeda će nam dati mir i neophodno vrijeme za dalji rad. Pobjeda je dokaz jednog dobrog rada. Borba je neprestana, a protiv koga god budemo igrali bodove iz Nikšića više ne damo", kazao je Dubljević. 

Najbolji akter meča sa indeksom 42, Nemanja Vranješ, kazao je da mu je ovo bila najveća pobjeda u karijeri.

"Prije svega hvala navijačima jer je večeras bilo čast igrati pred njima. Za mene je ovo najveća pobjeda u karijeri i veliko mi je zadovoljstvo što sam dio ovoga tima. Nema vremena za slavlje, okrećemo se treninzima u cilju što bolje pripreme za narednu utakmicu koju igramo u Skoplju protiv MZT", rekao je Vranješ.

Iako su u sali bile obje navijačke grupe tokom i nakon meča nije bilo nikakvih incidenata. Međutim prije meča  „Vojovde“ i „Grobari“ su se sukobili oko 15 sati u Ulici Đura Salaja, kada su po tvrdnjama navijača Partizana „Vojvode“ zasule kamenicama i bakljama grupu „Grobara“ okupljenih kod nekadašnje kafane „Biblioteka“.Policija je spriječila veće sukobe.Manji sukobi nastavljeni su i oko 18 sati kada su „Grobari“ uz bakljadu ušli u Sportski centar što je izavalo revolt navijača Sutjeske.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније