Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 05. 2013. 17:21 >> 17:22

ČETVRTI PUT

Lebron Džejms MVP lige

Lebron Džejms će sjutra četvrti put u karijeri biti proglašen najkorisnijim igračem lige (MVP) i tako se pridružiti velikanima kao što su Majkl Džordan, Bil Rasel, Karim Abdul-Džabar i Vilt Čembrlen, koji su najmanje toliko puta osvajali ovu nagradu, prenose američki mediji.

 As Majamija će odbraniti trofej koji mu je pripao i prošle godine u kojoj je predvodio Hit do titule.„Zaslužio je to. Imao je još bolju sezonu nego prethodne dvije. Mnogi su mislili da ne može bolje od toga, ali je Džejms dokazao da je sposoban da pomjera granice“, rekao je trener tima sa Floride Erik Spoelstra

Jedan od najboljih igrača svih vremena je u regularnom dijelu tekuće sezone imao učinak od 26,8 poena, 8 skokova, 7,3 asistencije, 1,7 ukradenih lopti i jednu blokadu u prosjeku po utakmici. U svakoj od  kategorija: poeni, asistencije, ukradene lopte i procenat šuta kotiran je među prvih deset igrača u ligi.

"Kralju" će nagrada biti uručena iz ruku komesara NBA Dejvida Šterna prije  početka prve utakmice polufinalne serije protiv Bruklina ili Čikaga.   


 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније