Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Kosarka.me ]

01. 12. 2015. 21:57 >> 21:44

BALKANSKA LIGA

Teodo bez problema sa Levskim

Košarkaši Teoda u svom četvrtom nastupu u Balkanskoj ligi ubjedljivo su savladali ekipu bugarskog Levskog 81:70 koja je u Tivat doputovala u oslabljenom sastavu.

Tivćani su nakon prvih 10 minuta stekli 2 poena prednosti, a u drugoj su se razigrali i na odmor pošli sa dvocifrenim viškom (39:29).

Teodo je nastavio da diktira tempo u i nastavku meča, a da će dva boda ostati na crnogorskom primorju bilo je jasno u 28. minutu, kada su domaći nakon koša Mičela poveli sa maksimalnih 18 poena prednosti (59:41).

Do kraja meča Tivćani su bez poteškoća čuvali visoko vođstvo i rezultatom upisali treći trijumf u ovogodišnjem izdanju BiBl-a (uz jedan poraz).

Najzaslužniji za novi uspjeh bio je iskusni Vučurović sa 21 poenom, 7 skokova i 4 ukradene lopte, 15 poena, uz 5 skokova i 4 asistencije je dodao Vrbica, dok je Džonson bio autor 12 poena i 11 uhvaćenih lopti.

U timu Levskog izdvojili su se Simeonov sa 20, te Mičnev i Zahariev sa po 15 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније