Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kosarka.me ]

23. 11. 2015. 09:24 >> 09:11

ENDESA LIGA

Sekulić MVP sedmog kola!

Crnogorski centar Blagota Sekulić najbolji je igrač 7. kola španske ENDESA lige! Njegov Iberostar Tenerife pobijedio je u gostima Fuenlabradu 85:94, a Podgoričanin je ostvario indeks 31!

 

Sekulić je zabilježio 14 poena i 7 skokova, 3 puta je uspješno asistirao i iznudio 10 faulova.

U ovom kolu poraz u Vitoriji, prvi u sezoni, pretrpjela je Barselona (87:79 za Laboral), pa je Valensija, za koju još uvijek ne igra povrijeđeni Dubljević, samostalno na vrhu tabele sa 7 pobjeda, bez izgubljenog meča.

Nemanja Radović je bio solidan u ovom kolu sa 10 pogodaka i 6 uhvaćenih lopti, ali je njegova Mursija poražena od Manrese 77:69.

Istu sudbinu doživjela je Kanačevićeva Saragosa u Gran Kanariji (91:79), uz 2 poena i 3 skoka momka rođenog u Crnoj Gori.

U LebOro-u odlična partija Rakočevića i njegovih 14 poena nisu bili dovoljni Breoganu protiv Hueske (83:75), a poražen je i Nikolićev Prat od Korunje 61:80 uz 4 pogotka i 6 skokova Nikšićanina.

U LebPlati Šuškavčević je upisao 3 poena i 7 skokova i pobjedi Hetafea protiv Olivara (79:88), a isti košgeterski učinak imao je Grković u neuspjehu Klinkas Rinkona protiv Morona 54:59.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније