Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 05. 2013. 17:37   >>  17:37

UGROŽENA KARIJERA

Pit Majkl na liječenju u Americi

Američki košarkaš Pit Majkl pozdravio se juče sa saigračima u Barseloni, pošto će u narednom periodu boraviti u domovini na liječenju. Krilni centar Katalonaca je prije mjesec dana saznao da boluje od plućne embolije zbog koje mu je ugroženo dalje bavljenje košarkom.

On je u obraćanju medijima rekao da još uvijek nije donio konačnu odluku o prekidu karijere.

„Ovo je tužan dan, ali ne očajavam, jer se osjećam mnogo bolje i jače nego ikada u svom životu. Želim da se zahvalim svim saigračima, stručnom štabu, trenerima, za svu podršku koji su mi pružali u ovom teškom trenutku za mene. Moram ostati pozitivan. Košarka mi je trenutno sporedna opcija u životu, najvažnije je da se oporavim. Zato idem u Ameriku kod specijaliste i ne znam koliko dugo ću se tamo zadržati. Mjesec dana, četiri mjeseca, godinu... Biću koliko god bude potrebno da ozdravim“,  rekao je Majkl. 

Sjajni krilni centar je rekao da mu je velika želja da se jednog dana, ako ozdravi, vrati u Barsu.

„Najgore od svega mi pada kada me ljudi zovu i pitaju kako. Pričao sam sa Roselom, trenerom Paskvalom i Krausom, i rekao sam im da ako se budem vratio na parket, da želim samo da se vratim u Barselonu“,  rekao je Amerikanac sa suzama u očima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније