Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 04. 2013. 22:10 >> 22:16

VIJESTI IZ KSCG

Šćepanović koordinator mlađih selekcija

Proslavljeni crnogorski košarkaš Vlado Šćepanović imenovan je za koordinatora mlađih selekcija. Na sjednici Predsjedništva Košarkaškog saveza Crne Gore jednoglasno je donešena ova odluka.

Vlado Šćepanović će brinuti o radu sa mlađih kategorijama u klubovima i reprezentativnim selekcijama.

Bivši kapiten naše reprezentacije biće profesionalno angažovan u savezu.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio povjerenje Košarkaškog saveza Crne Gore i ponudu sam prihvatio sa velikim zadovoljstvom. Vjerujem da ću dati doprinos još kvalitetnijem radu sa mlađim selekcijama, kako u klubovima, tako i u okviru reprezentativnih selekcija i da ću dati doprinos u stvaranju budućih reprezentativaca“,  rekao je Šćepanović.

Bivši igrač Gorštaka, Budućnosti, Efes Pilsena, Partizana, Skipera iz Bolonje, Panatinaikosa, PAOK-a, Granade, Mursije i Panelioniosa, će svojim iskustvom bez sumnje dati značajan doprinos kvalitetnijem radu sa generacijama koje predstavljaju budućnost crnogorske košarke.

(Tekst i foto: sajt KSCG)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније