Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 08. 2015. 11:24 >> 11:14

ŠEHOVIĆ O TRANSFERU

Budućnost dostigla nivo velikih klubova

Crnogorski reprezentativac Sead Šehović objasnio zašto je između ponuda beogradskog Partizana i Budućnosti odabrao onu koja je stigla iz Podgorice.

 

Šehović je rekao da se "nije ni razmišljao, jer je Budućnost sada na nivou Partizana i ostalih velikih klubova u regionu".

"Prije svega, mene je 'prelomila' ozbiljnost kluba, ljudi koji ga vode, kompletan projekat koji je učinio da Budućnost napreduje u prethodnom periodu. Naravno, i šansa da budem tu, blizu mojih, uz brata u timu i porodicu, blizu rodnog grada", rekao je Šehović.

Takmičarske ambicije su, kaže Bjelopoljac, održati nivo igre I rezultata iz minule sezone.

"Lijep je osjećaj vratiti se nakon četiri godine u klub koji je ostvario veliki rezultatski iskorak. U ABA ligi Budućnost je blizu samog vrha. Zato ove godine imamo i obavezu, da održimo kontinuitet uspjeha. Zadovoljstvo mi je da budem tu, da pomognem ekipi i očekujem uspješnu sezonu", rekao je Šehović u intervjuu za Pobjedu.

Kapitensku traku u Budućnost već treću godinu nosiće njegov stariji brat Suad.

"U reprezentaciji smo sarađivali dobro, siguran sam da će tako biti i u Budućnosti, zato sam srećan što sam pored Suada u timu", kaže Sead.

Naš reprezentativac je prošle sezone odigrao odlično u ABA ligi, gdje za MZT davao 10,5 poena po meču. Šehović je karijeru počeo prije devet godina u Bosni, nakon koje je igrao za Budućnost. Poslije toga se preselio u njemački Oldenburg, iz kojeg se vratio u ABA ligu u mađarski Solnok. Posljednje dvije godine igrao je za MZT iz Skoplja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније