Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

06. 08. 2015. 12:34   >>  12:25

"ZVEZDU" NAPUŠTA UPRAVA

Terzić podnio neopozivu ostavku

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić podnio je neopozivu ostavku na tu funkciju.

Tako su u jednom danu Zvezdu napustila četvorica, a u posljednja dva dana ukupno šestorica članova uprave.

Prvi je to učinio Branislav Đurđević, potom Slaviša Kokeza, a neposredno prije Terzića Ljutice Bogdana su napustili Ivica Tončev, Branko Radujko i Predrag Ćulibrk.

"Odlazim tužan i ponosan. Tužan, jer idem iz kluba koji volim, ponosan jer sam dao doprinos stabilizaciji Zvezde. Mnogo sam svog novca pozajmio Zvezdi i to postoji evidentirano, ali neću ga tražiti nazad. Radio sam po 14 sati dnevno, nijesam se štedio",rekao je Terzić novinarima na stadionu "Rajko Mitić". 

To je epilog velikog pritiska navijača zbog očajnih rezultata Zvezde na startu nove sezone, eliminacije u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, te osvajanja tek pet bodova u prva tri kola Superlige. 

Upravni odbor Zvezde je prije nekoliko dana odbio ostavku Terzića i trenera Miodraga "Grofa" Božovića, koji je najavio odlazak u slučaju novog sličnog Terzićevog poteza. 

Prije dva dana UO je pokrenuo proceduru za vanredne izbore, koji će biti raspisani 15. septembra. 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније