Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 07. 2015. 19:56 >> 19:56

SENZACIJA

Moldavci eliminisali Ludogorec!

Moldavski Milsami priredio je senzaciju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto je eliminisao bugarski Ludogorec! Nakon 1:0 u gostima, Moldavci su slavili i u Orheju 2:1, poslije preokreta sa igračem više.

Bugari su poveli golom Vandersona u 25. minut, ali je već u sljedećem napadu izjednačio Andronik. Ludogorec je imao inicijativu u nastavku meča, imao nekoliko solidnih prilika, ali su domaćini odlično odolijevali.

Milsami je dvadesetak minuta prije kraja ostali sa igračem manje, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Kojačori. Međutim, Milsami je minut prije kraja preko Račua došao do pobjede 2:1.

Milsami će u sledećem kolu igrati vjerovatno sa albanskim Skenderbegom, koji brani 4:1 protiv Krusejdersa u Severnoj Irskoj.

Do trećeg kola LŠ stigao je i norveški Molde, koji je poslije 5:0 na svom terenu poražen od Pjunika u Jermeniji sa minimalnih 1:0.

Norvežani će u trećem kolu protiv boljeg iz dvomeča Dinama i Fola Eša u Luksemburgu. Na Maksimiruje  bilo neočekvianih 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније