Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 07. 2015. 08:48   >>  08:39

KRITIKOVAO PORTO

Murinjo: Nevjerovatno koliko plaćaju Kasiljasa

"Ovaj način trošenja krši sva pravila", rekao je Žoze Murinjo, kojeg je začudilo da Iker Kasiljas zarađuje 2,5 miliona eura po sezoni.

Žoze Murinjo se obrušio na svoj bivši klub Porto zato što je Ikeru Kasiljasu dao izdašan ugovor.

Legendarni golman napustio je Real Madrid nakon 25 godina potpisavši dvogodišnji ugovor sa Portugalcima, a po sezoni bi trebao zarađivati 2,5 miliona eura.

"Specijalni" je u čudu što je Kasiljas dobio takve uslove, a poznato je da njih dvojica nijesu imali dobar odnos dok je Murinjo radio u kraljevskom klubu, piše portal Goal.

Podsjetimo, Murinjo je prvi trener Reala koji je Kasiljasa ostavio na klupi i učinio ga rezervom.

"Ne mogu da vjerujem da je Porto platio 20 miliona eura za Imbulu i dao nevjerojatnu platu Kasiljasu", rekao je Portugalac za Gardijan i dodao:

"Ovaj način trošenja krši sva pravila."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније