Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 07. 2015. 18:44 >> 18:44

VEĆ ISPALI

Kairat ponovo bolji od Zvezde

Kairat je i drugi put savladao Crvenu Zvezdu i plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Nakon 2:0 u Beogradu, tim iz Kazahstana je na svom terenu slavio rezultatom 2:1.

Golove za Kairat postigli su Islamhan u 29. i Kuat u 47.

Jedini gol za crveno-bijele u dvomeču postigao je Vukan Savićević u 85. minutu sa bijele tačke.

Ono što treba da zabrine trenera Božovića jeste što je golman Rajković ponovo bio najbolji igrač njegove ekipe.

"Kairat je zasluženo pobijedio, danas je bio bolji od nas. Pogotovo je u prvom poluvremenu je imao mnogo dobrih šansi. Oni su već u Beogradu napravili teško nadoknadiv rezultat za nas. Nalazimo se u pripremnom periodu i nijesmo bili spremni za utakmice sa ekipama poput Kairata", rekao je Božović na konferenciji za novinare poslije utakmice u Almatiju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније