Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 07. 2015. 10:40   >>  10:32

U 43-OJ GODINI

Rivaldo se vraća na teren

Brazilac Rivaldo zvanično je nastavio svoju fudbalsku karijeru u 43. godini! On će nastupati za Mogi Mirim, klub koji se takmiči u drugoj diviziji Brazila i čiji je vlasnik. On je več odigrao jedan meč i pomogao ekipi da dođe do prve pobjede ove sezone.

 

„Poslije godinu i tri mjeseca počeo sam ponovo da treniram. Izašao sam na teren i inspirisao mlade momke. Pomogao sam im da prevaziđu predviđanja. Ali i dalje smo u teškoj situaciji i činimo sve da to prevaziđemo“, rekao je Rivaldo.

Uprkos ovoj pobjedi tim se nalazi na dnu tabele sa samo šest osvojenih bodova, ali nema sumnje da će im pojačanje u vidu bivšeg najboljeg fudbalera svijeta olakšati posao.

Rivaldo  je samo još jedan od primjera Brazilaca koji igraju u poznim igračkim godinama u svojoj domovini. Romario je igrao za Vasko da Gamu do 41. godine, a imamo primer iz Sao Paula gdje Rožerio Seni i dalje igra vrhunski fudbal sa 42 godine.

Podsjetimo se nekih od njaboljih Rivaldovih poteza.

                                 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније