Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 04. 2013. 08:12 >> 08:15

CFL

Utakmice 26. kola

Utakmicama 26. kola danas će biti nastavljeno takmičenje u Telekom Prvoj fudbalskoj ligi Crne Gore.

 

 Vodeća Sutjeska igraće u Nikšiću protiv Zete, Budućnost će na stadionu pod Goricom ugostiti Mogren, dok će se u Nikšiću sastati Čelik i Mladost.

Rudar i Grbalj biće rivali u Pljevljima, na Cetinju igraće Lovćen i Jedinstva, dok će se u Baru za bodove boriti Mornar i Petrovac.

Duel Čelika i Mladosti zakazan je za 13 sati i 45 minuta, u 17 sastaće se Budućnost i Mogren, dok će sat ranije početi ostale utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније