Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Blic ]

04. 07. 2015. 11:39 >> 12:20

MAROTA NAGOVIJESTIO

Jovetić nastavlja u Interu?

Ako je suditi po riječima prvog čovjeka Juventusa, Bepea Marote, Stevan Jovetić će karijeru nastaviti u - Interu.

Marotu su italijanski novinari upitali da li će dovesti Čelsijevo krilo Salaha i Jovetića iz Mančester sitija, a on im je odgovorio: "Nećemo ih angažovati, a nijesmo ni kandidati za tako nešto. Obojica će igrati klub sa prugastim dresovima iz Milana".

Iako taj opis klub odgovara i Milanu, čiji je novi trener Siniša Mihajlović, italijanski mediji jasno ukazuju da se ipak radi o Interu.

Što se tiče Juventusovih pojačanja, Huan Kuadrado bi zaista mogao da stigne među torinske crno-bijele.

"Otvoreni smo za sve varijante u toj priči. Ako je Čelsi zainteresovan da ga pusti na pozajmicu, to bi nas baš obradovalo", rekao je Marota.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније