Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 06. 2015. 18:42 >> 18:33

DIJETE LA MASIJE

Đordi Alba želi da završi karijeru u Barsi

Fudbaler Barselone Đordi Alba izjavio je danas da želi da završi karijeru u tom španskom klubu.

Alba je prošao omladinsku školu Barselone, igrao je još za Valensiju, a 2012. godine se vratio na Kamp Nou i od tada je standardan u katalonskom klubu. On je dao veliki doprinos osvajanju "triple krune" u tek završenoj sezoni - prvenstva Španije, Kupa kralja i Lige šampiona.

"Želim da igram za Barselonu mnogo, mnogo godina. Kada sam bio mlad, morao sam da odem iz kluba, ali 2012. godine sam se konačno vratio tamo gdje želim da budem", rekao je Alba, prenijeli su španski mediji.

"Mnogo sam naučio u posljednje tri godine i osvojili smo nekoliko titula. Nikada ne znate šta nosi budućnost, ali ako je moguće, želio bih da završim karijeru u Barseloni", dodao je španski reprezentativac.

Albin ugovor sa Barselonom isteći će u junu 2020. godine.

(Beta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније