Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 06. 2015. 17:20 >> 11:26

NIJESU NAŠLI KUPCA

Parma od naredne sezone u 4. ligi

Fudbalski klub Parma ni poslije posljednjeg kruga aukcije nije našao kupca i od naredne sezone će se takmičiti u četvrtoj, amaterskoj ligi Italije.

Kako je saopšteno, na aukciji se do krajnjeg roka nije pojavio nijedan kupac, te će tako Parma od naredne sezone nastupati u amaterskoj ligi.

Nade Parme da će da izbjegne ispadanje u četvrti rang italijanskog fudbala srušile su se danas kada je pred sam kraj aukcije nekadašnji bejzbol igrač Majk Pijaca povukao ponudu.

Parma je početkom marta objavila bankrot sa dugovima većim od 200 miliona eura.

Parma je prethodne sezone u Seriji A (drugoj ligi) zauzela posljednje, 20. mjesto sa samo 19 bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније