Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 06. 2015. 10:08 >> 10:02
1

ZAVRŠIO KOPA AMERIKU?

Vidal pijan izazvao saobraćajku

Čile ima velike ambicije na prvenstvu Južne Amerike, s pravom ciljaju na visok plasmana, s obzirom na kvalitet ekipe i da su organizatori Kopa Amerike, ali u nastavku turnira, prema svemu sudeći, moraće bez Artura Vidala, vjerovatno i najveće zvijezde u selekciji.

Vezista Juventusa je odigrao sjajno u prve dvije utakmice, postigao je tri gola, a onda napravio veliki problem.

Vidal je sinoć u pijanom stanju napravio saobraćajku, slupao je svoj ferari i završio u bolnici, a onda je i priveden. U kolima je bila i njegova žena Marija Tereza, fudbaler je dobio slobodan dan nakon meča sa Meksikom u kome je bio dvostruki strijelac.

Povrede koje je zadobio nijesu ozbiljne, zadobio je lakše posjekotine na vratu, njegova supruga je povrijedila ruku, ali se dobro završilo iako foitografije popupanog automobila govore da nije bilo ni malo naivno.

Policija je potvdila da je noć proveo u pritvoru, biće pušten uz kauciju. Ipak, policija je izdala saopštenje u kome je potvrdila da je bio pod uticajem alkohola, ali nije otkriveno koliko je Vidal imao alkohola u krvi.

Vidal je u video poruci rekao da je dobro, i da nije kriv.

Mediji iz Čilea navode da igrači pokušavaju da nagovore selektora Horhea Sampaolija da ne isključuje Vidala iz tima, ali da je to malo vjerovatno, jer je takvo ponašanje neprihvatljivo za igrača nacionalnog tima, plus lidera generacije.

Čile ima četiri boda iz dva kola na startu, a Vidal je trenutno sa tri gola najbolji strijelac Kopa Amerike.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније