Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2015. 23:20 >> 23:11
5

DOBRA PROVJERA

Brnović: Danci tempom došli do pobjede

Reprezentacija Crne Gore odigrala je prvi prijateljski meč u 2015. godini protiv selekcije Danske. Naša selekcija imala je gol prednosti na poluvremenu, ali je susret završen pobjedom domaćina rezultatom 2:1. Selektor "hrabrih sokola" Branko Brnović nakon poraza u Viborgu je istakao da je jak tempo Danaca u nastavku susreta bio presudan za konačan ishod.

"Znali smo i mnogo puta sam to rekao da su gotovo sve selekcije fizički spremnije od nas jer većina naših igrača ne igra u svojim timovima i to se vidi kada dođu utakmice. Uvodnih deset minuta odigrali smo malo bojažljivo a nakon toga smo upostavili kontrolu, dali gol, imali nekoliko lijepih akcija i zasluženo otišli na odmor sa golom prednosti. Pred kraj prvog dijela zbog povrede je iz igre morao da izađe Jovetić, na poluvremenu iz istog razloga i Baša a zamjenu na odmoru je tražilo još pet igrača. U nastavku su nas Danci slomili tempom i vidjeli smo da naši igrači teško mogu da izdrže 90. minuta protiv ovako spremih ekipa, rekao je Brnović.

Naš selektor se nada da povrede koje su zaradili Jovetić i Baša nijesu ozbiljnije prirode.

"Prvi gol primili smo taj prvi gol nakon greške Božovića koji ne brani u svom klubu i to se primijetilo. Drugi gol je došao iz penala koji je u najmanju ruku domaćinski. Utakmica je bila jaka, sa dosta udaraca i prekrašaja koji ostavljaju traga na igračima. Nadam se da povrede Jovetića i Baše nijesu opasne jer moramo u naredna dva dana da oporavimo ekipu, a zatim kroz tri dana treninga da se što bolje pripremimo za utakmicu u Švedskoj i pokušamo da napravimo dobar rezultat", kazao je selektor naše najbolje selekcije.

(tekst i foto: sajt FSCG)

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније