Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 04. 2013. 11:04 >> 11:56

TRAŽE 'DEVETKU'

Barsa u trci za Runija

Sve su glasniji navodi da će Vejn Runi ovog ljeta napustiti Mančester Junajted, a nakon Parižana u trku za ovim sjajnim fudbalerom uključuje se i Barselona!

Pari Sen Žermen, ne krije interesovanje za Runijem, baš kao ni Barselona, koja će na ljeto pokušati da dovede fudbalera Junajteda, prenosi list „Mundo Deportivo“.

Vejn Runi više ne dobija povjerenje Ser Aleksa Fergusona kao što je to bio slučaj do sada.

Određeni navodi na ostrvu kazuju da iskusni Škot ima problema da uklopi Engleza u ekipu, pozicija na sredini terena je nešto što Runi može, ali ne voli pretjerano da ispunjava.

Dolazak Robina Van Persija dodatno je zatvorio prostor u napadačkoj liniji za engleskog reprezentativca, a u posljednje vrijeme spominje se i dolazaka radamela Falkaa. Ukoliko se obistine navodi i 'Tigar' stigne na 'Old Traford', Runi bi definitivno dobio ogromnu konkurenciju.

S tim u vezi bi najbolje rešenje bio odlazak o kome se govori poslednjih dana.

Na naslovnoj strani „Munda Deportiva“, pojavljuje se Runijeva slika uz natpis da je Englez, uz Nejmara, glavna meta katalonskog tima za ljetnji prelazni rok.

Barsa je u potrazi za razornom 'devetkom', napominje se da bi se Runi savršeno uklopio u sistem sa Mesijem i ekipom.

Iako te navode kada je u pitanju Vejn Runi treba uzeti sa rezervom, Runi je već jednom bio na izlaznim vratima Mančester Junajteda.

Tada je Fergi intervenisao i spriječio prelazak u redove gradskog rivala, ipak iskusni Škot je promijenio mišljenje, ovog puta očito ne bi zadržavao svog fudbalera.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније