Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

23. 05. 2015. 19:50 >> 19:53

1. CFL

Pobjede Rudara i Sutjeske, remi Budućnosti

Fudbaleri Rudara i Sutjeske ostvarili su pobjede, dok je Budućnost igrala neriješeno u 32. kolu Telekom Prve crnogorske lige.

Vodeći Rudar savladao je u Pljevljima ekipu Mladosti 3:1.

Do 21. trijumfa lidera šampionata vodili su ga Vule Vujačić u 3. i 30. i Igor Ivanović u 83. minutu. Jedini pogodak za Mladost postigao je Ivan Vuković u 64. minutu.

Sutjeska je u Golubovcima, golovoma Draško Božović 20, Goran Vujović u 32. iz jedanaesterca i Miloša Vučića u 84.minutu, pobijedila Zetu 3:1. Pogodak za Zetu postigao je Marko Sekulić u 47. minutu.

Mogren i Budućnost igrali su u Budvi neriješeno 1:1. 

Domaćin je poveo golom Kiosukija Gota u 21. minutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Mihaila Tomkovića u 36. minutu.

Pobjednika nije bilo ni u duelu Bokelja i Lovćena, koji su u Kotoru igrali 1:1.

Bokelj je poveo pogotkom Milana Zorice u 14. minutu. Bod cetinjskom timu donio je Marko Draganić u 77. minutu.

Ubjedljivu pobjedu ostvario je Grbalj, koji je u Baru savladao Mornar 7:0.

Do pobjede došao je golovima Petra Vukčevića u 5. i 32, Vojina Pavlovića u 12, Bojana Lazarevića u 22. i 84, Ilije Bodanovića u 30. i Ivana Jablana u 36. minutu.

Pobjedu je ostvarilo i Berane, koje je pred svojim navijačima savladalo Petrovac 3:1.

Beranski tim do pobjede vodili su Nemanja Tmušić u 16. i 31. i Almedin Huremović u 90. minutu. Pogodak za petrovački tim upisao je Boris Grbović u 44. minutu.

Rudar je, kolo prije kraja šampionata, prvi na tabeli sa 69 bodova. Sutjeska je druga sa 68, trećeplasirana Budućnost osvojila je 60, dok je četvrta Mladost sa 57 bodova. 

Vujović ubjedljivo prvi strijelac lige

Napadač Sutjeske Goran Vujović sa 21 postignutim golom najbolji je strijelac Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Sa osam golova manje drugo mjesto zauzima Igor Ivanović, Bogdan Milić je treći sa 12, Admir Adrović postigao je 11, a gol manje Stevan Kovačević, Draško Božović i Ivan Jablan.

Po devet puta u listu strijelaca upisali su se Petar Orlandić, Luka Rotković i Miljan Vlaisavljević, dok su po gol manje (8) postigli Miloš Đalac, Ivan Knežević, Žarko Grbović i Nedeljko Vlahović.


Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Prvi trofej u sezoni 2013/14 dobio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније