Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 04. 2013. 23:01   >>  23:02

PRIMERA

Goleada u Barseloni, ubjedljiva La Korunja

Espanjol i Valensija su odigrali ludu utakmcu sa "kišom" golova i nekoliko preokreta. Na kraju pravednih - 3:3. La Korunja je pobjedom u Levanteu od 4:0 izašla iz opasne zone.

 

Interesantno je da su četiri od šest golova postignuta od 82. do 93. minuta, a bod domaćoj ekipi donio je Garsija u posljednjim trenucima utakmice.

Katalonci su poveli u 40. minutu golom Vakasa, izjednačio je Kanales u 53, da bi Verdu u 82. minutu ponovo donio prednost Espanjolu.

Potom su "šišmiši" u 87. i 90. minutu golvima Žonasa i Soldada stigli na korak do važne pobjede, ali je Garsija stavio tačku na "ludnicu" u Barseloni.

La Korunja je u Levanteu došla do četvrte uzastopne pobjede, pa se sada vidi "svijetlo na kraju tunela", pošto je je tim iz Galicije dugo bio posljednji na tabeli.

Čitav posao Depor je završio u prvih pola sata, pošto su golovima Valerona, Picija i Nelsona Oliveire došli do nedostižnih 3:0. Tačku na ubjedljiv poraz domaćeg tima stavio je Gama u drugom minutu sudijske nadoknade, pa se Deportivo domogao 16. mjesta na tabeli.

Valjadolid je prekinuo seriju od pet utakmica bez poraza. Tim Miroslava Đukića je slavio nakon preokreta protiv Getafea 2:1. Gosti su poveli pred sam kraj prvog poluvremena pogotkom Alkasera, a do preokreta je došlo sredinom nastavka i to u razmaku od pet minuta.

Prvo je Oskar Gonazles u 68. anulirao zaostatak, da bi Havi Gera u 72. postavio konačnih 2:1 i donio radost navijačima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније