Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 04. 2013. 19:39   >>  20:45

PREMIJER LIGA

Pakleni finiš Arsenala

Arsenal se po običaju mučio kod kuće, Norič je vodio do sedam minuta prije kraja, ali se četa Arsena Vengera trgla i u furioznom finišu stigla do važna tri boda - 3:1 Liverpul na gostovanju "fenjerašu" Redingu, nije mogao više od boda - 0:0.

 

Arsenal se ispromašivao u prvom poluvremenu (Žiru pogodio prečku, Žervinjo), a kazna je stigla na početku nastavka. Tarner je pogodio glavom nakon kornera i utjerao strah navijačima Arsenala, da neće zabilježiti pobjedu.

Ulazak Podolskog, Volkota i Okslejn-Čemberlena stvari si krenule na bolje po todžije. Nakon faula nad Žiruom u šesnaestrcu, Arteta je bio precizan sa bijele tačke. To je bio uvod u furiju domaćih. 

Okslejd-Čembrlen i Podolski su odigrali dupli pas na lijevoj strani, a krilni napadač je natjerao Basonga da ubaci loptu u svoju mrežu. Tačku na trijumf od 3:1 stavio je njemački napadač u sudijskoj nadoknadi odličnim udarcem sa distance.

Liverpul je dominirao protiv Redinga, ali Suarez nije imao svoj dan. Promašio je i Karager, pa je ostalo 0:0.

Everton je lako pobijedio Kvinsk Park Rendžers 2:0. Očigledno je da se gosti već spremaju za Čempionšiop. Strijelci za "Karamele" bili su Gibson i Aničebe.

Rezulati i strijelci:

Arsenal - Norič 3:1 (0:0)

(Arteta 83, Basong 86 a.g, Podolski 90+1 - Tarner 56)

Aston Vila - Fulam 1:1 (0:0)

(N'Zogbija 55 - Delf 66 a.g.)

Everton - KPR 2:0 (1:0)

(Gibson 40, Aničebe 56)

Reding - Liverpul 0:0

Sautempton - Vest Hem 1:1 (0:0)

(Ramirez 59 - Kerol 66)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније