Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 04. 2013. 18:38 >> 19:00

BUNDESLIGA

Kanonade Bajerna i Borusije

Vodeći timovi Bundeslige i polufinalisti Lige šampiona Bajern Minhen i Borusija iz Dortmunda bili su vrlo raspoloženi u mečevima 29. runde njemačkog prvenstva. Bavarci su savladali Nirberg sa 4:0, dok su "milioneri" deklasirali Grojter Firt na gostovanju sa 6:1.

 

Trener Hajnkes pružio je šansu nekim igračima koji nijesu previše igrali u dosadašnjem dijelu šampionata. Boateng, Gomez i Rafinja su već do 24. minuta odveli Bajern na 3:0 i najavili 25. pobjedu Bajerna u prvenstvu. Početkom drugog dijela, rezervni golman Bajerna Štarke je odbranio penal Simonsu, da bi Šaćiri na drugoj strani posatvio konačnih 4:0.

Dortmund je bez ikakvih problema izašao na krajasa "fenjerašem" Grojter Firtom. U listu strijelaca su se upisali Blažčikovski i po dva puta Gece i Gundogan, pa je pred kraj prvog dijela već bilo 5:0 za gostujući tim. U drugom poluvremenu viđen je po gol na obje strane, pa se Borusija slavila sa velikih 6:1.

Hamburger se sa gostovanja Majncu vratio sa tri boda (2:1) zahvaljujući golovima Sona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније