Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

28. 04. 2015. 18:34 >> 18:36

VLASNICI PARIŽANA

"Ibra ostaje, doprinio francuskom fudbalu"

Katarski vlasnici Pari Sen-Žermena su, kako pišu francuski mediji, poručili da Zlatan Ibrahimović ostaje u klubu i naredne sezone.

Vlasnik Naser Al-Kelaifi je za list "Le Parisien" istakao kako popularni Ibra ne odlazi iz kluba ovoga ljeta, time demantujući medijske tvrdnje da švedski fudbaler uskoro napušta klub.

"Ibrahimović će naredne sezone sigurno ostati s nama. Mnogo je doprinio klubu, ali i francuskom fudbalu", rekao je Al-Kelaifi.

Katarski bogataš je poručio kako će trener Loran Blan i najveće zvijezde PSŽ-a Zlatan Ibrahimović, Edison Kavani i Havijer Pastore ostati u klubu i naredne sezone.

Al-Kelaifi je takođe izjavio da ne planira praviti velike promjene u klubu.

Ibrahimović sa PSŽ-om ima ugovor do kraja sezone 2015-16.

Inače, PSŽ trenutno vodi veliku borbu sa Olimpik Lionom za titulu prvaka Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније