Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 04. 2015. 23:08 >> 23:04

SLAVILA PROTIV GRANADE

Valensija izbila ispred Sevilje

Fudbaleri Valensije pobijedili su večeras na svom terenu Granadu sa 4:0 u posljednjoj utakmici 33. kola španske Primere.

Valensija se pobjedom vratila na četvrto mjesto Primere ispred Sevilje, dok je Granada ostala u zoni ispadanja i predstoji joj velika borba za opstanak.

Golove za "slijepe miševe" postigli su Havi Huego u 26. minutu, Danijel Pareho u 40. iz jedanaesterca, Sofijan Feguli u 85. i Alvaro Negredo u 88.

Valensija je tokom cijelog meča diktirala tempo i stvarala šanse pred golom Granade, koja nije uputila šut u okvir gola za cijelu utakmicu.

Valensija poslije 33. kola zauzima četvrto mjesto sa 68 bodova, dok je Granada pretposljednja, na 19. mjestu, sa 25 bodova, šest manje od Almerije koja je prva van zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније