Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 04. 2015. 19:39 >> 19:31
1

UOČI BARSELONE

Blan: Mesi je nezaustavljiv

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je danas uoči utakmice s Barselonom u četvrtfinalu Lige šampiona da je napadač Katalonaca Lionel Mesi "nezuastavljiv" i dodao da njegova ekipa ne smije da se koncentriše samo na Argentinca.

"Linonel Mesi je sjajan fudbaler. On je nezaustavljiv, ali mi ne smijemo da se koncentiršemo samo na njega, već moramo da nađemo rješenje za cijelu ekipu. Čuvati samo jednog čovjeka ne funkcioniše", rekao je Blan, a prenosi Goal.com

Mesi je ove sezone u svim takmičenjma na 44 utakmice postigao 45 golova, a Blan je ocijenio da bi sezona za Argentinca bila neuspješna kada bi postigao manje od 40 golova.

Blan je imao riječi hvale i za veznog fudbalera svoje ekipe - Hvaijera Pastorea.

"Pastore ima ogroman potencijal i on sada postaje jedan od najbitnijih igrača za nas. U posljednjih šest mjeseci je mnogo sazrio", ocijenio je Blan.

Prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona između PSŽ-a i Barselone igraće se sjutra od 20.45 na stadionu Park prinčeva u Parizu, dok je revanš sljedećeg utorka na stadionu Kamp nou.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније