Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 04. 2015. 11:53   >>  11:47

BAJERN GOSTUJE PORTU

Lam: U četvrtfinalu nema lakih protivnika

Fudbaler Bajerna iz Minhena Filip Lam rekao je danas da njegova ekipa puna samopouzdanja putuje u Porto, ali je i istakao da u četvrtfinalu Lige šampiona nema lakih protivnika.

"Imamo dovoljno samopouzdanja da kažemo da ćemo pobijediti, ako igramo našu igru, ako imamo loptu u svom posjedu i igramo napadački. Ali, oni su opasna ekipa, sa dosta kvaliteta u napadu i sa dosta brzih i tehnički potkovanih igrača. Mi smo u četvrfinalu Lige šampiona, tako da više nema lakih protivnika", rekao je Lam za sajt Uefa.

Bajern sjutra u prvom meču četvrtfinala LŠ gostuje Portu.

Ekipa Pepa Gvardiole posljednjih nekoliko nedjelja ima veliki problem s povredama, ali je ipak ređala pobede, a u Portugal putuje poslije trijumfa nad Ajntrahtom od 3:0.

I Filip Lam je bio van terena, ali je naveo da je posljednje dvije nedjelje dobro trenirao i da se sada osjeća dobro.

"Šteta što sam propustio utakmice osmine finala, kad ovo takmičenje praktično i počinje, ali lijepo je vratiti se za četvrfinale. Biti među najboljim ekipa u Evropi je lijepo", kazao je Lam.

Bajern i Porto su se do sada sastajali dva puta u četvrtfinalu Lige šampiona, a Bavarci su oba puta izašli kao pobjednici.

Trener Porta Hulen Lopetegi rekao je da njegova ekipa spremna za predstojeći duel.

"Pripremali smo se za ovaj dio sezone... Igrati u četvrfinalu nekog velikog takmičenja je nagrada za sve i imamo svoj san i ambiciju", rekao je Lopetegi.

Portu je to sedmo učešće u četvrtfinalu elitnog takičenja, ali je u narednu rundu prošao samo dva puta. Ipak, portugalska ekipa u meč protiv Bajerna ulazi takođe puna samopouzdanja, jer je bez poraza na svom terenu u posljednjih devet evropskih mečeva.

Prvi meč ccetvrfinala Porta i Bajerna iz Minhena igra se sjutra od 20.45 na stadionu "Dragao".

(Beta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније