Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 04. 2013. 21:32 >> 21:33

TRANSFER

Tandem Reala u Fenerbahčeu?

Uprava Fenerbahče želi da odgovori na drim-tim, koji je napravio njihov najveći rival Galatasaraj. "Žuto-plavi" su spremni da u junu kao slobodnog igrača dovedu iskusnog defanzivca Rikarda Karvalja, a u pregovorima su i oko angažovanja Kake.

Portugalcu ugovor sa Realom ističe u junu, a ponude za njega su već poslali pojedini timovi iz Premijer lige, kao i Katara. Sada je odluka na Karvalju. Da li će ga vodititi sportske ambicijame ili će mu novac biti u prvom planu.

Sa druge strane, čelnici Fenerbahčea obavili su prve razgovore sa rukovodstvom Real Madrida oko kupovine veznog fudbalera Kake, navode mediji u Španiji.

Predsjednik turskog kluba Aziz Jildirim je pregovarao sa prvim čovjekom “kraljevskog kluba” Florentinom Perezom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније