Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 04. 2013. 21:04 >> 21:05

REZULTAT NEBITAN

Benitez: Važno je da smo prošli dalje

Menadžer fudbalera Čelsija Rafa Benitez rekao je da je zadovoljan igrom i plasmanom ekipe u polufinale Lige Evrope, iako su "plavci" u revanšu četvrtfinala u Moskvi izgubili od Rubina sa 3:2.

"Ovaj rezultat nije previše važan. Mi smo na profesionalan način odradili posao u Moskvi i zaista sam zadovoljan onim što su igrači pružili. Nije bilo lako igrati na vještačkom terenu i u ovoj atmosferi, ali najvažnije je da smo prošli dalje", rekao je Benitez novinarima odmah poslije utakmice.

Čelsi se plasirao u polufinale zahvaljujući pobedi od 3:1 u prvoj utakmici koja je odigrana prošle nedjelje u Londonu.

Žrijeb za polufinale Lige Evrope održaće se u petak u sjedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније