Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 04. 2013. 18:28 >> 18:29

Mesi će biti spreman za polufinale

Barselona je saopštio da najbolji igrač svijeta Lionel Mesi nije pogoršao povredu u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena i da će biti spreman za polufinale elitnog takmičenja.

Argentinac je uprkos povredi zadnje lože odigrao pola sata i pomogao svom timu da dođe do izjednačenja (1:1) i plasmana među četiri najbolja tima u Evropi.

"Poslije novih ljekarskih pregleda utvrđeno je da nije bilo pogoršanja Mesijeve povrede, on će nastaviti sa oporavkom i biće na raspolaganju za sljedeće važne utakmice", navodi se u saopštenju Katalonaca.

Ipak, španski mediji tvrde da će Mesi iz predostrožnosti "preskočiti" naredni prvenstveni duel protiv Saragose, jer zbog velike bodovne prednosti nema razloga za rizikom.

Barselona će sjutra saznati ime rivala u polufinalu Lige šampiona, a prvi mečevi na programu su 23. i 24. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније