Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 04. 2015. 12:52 >> 13:50

48H PRED MEČ

Venger: Neću da se zamaram Sterlingom

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger nije želio danas da govori o medijskim spekulacijama da želi da dovede igrača Liveprula Rahima Sterlinga, istakavši da samo razmišlja o dobrom nastupu svoje ekipe protiv "crvenih".

Arsenal u subotu dočekuje Liverpul u 30. kolu Premijer lige, a pored same utakmice prethodnih dana je u centru pažnje i priča o budućnosti Rahima Sterlinga.

Liverpul je ponudio Sterlingu novi ugovor po kojem bi zarađivao 137.000 eura nedjeljno, ali je on to odbio. Engleski fudbaler je kazao da "novac nije problem", ali i da mu prija kada čuje da je Arsenal zainteresovan za njega.

"Sterling je vrhunski igrač, ali ne želim da se zamaram s tim 48 sati prije utakmice. Imam veliki respekt prema Liverpulu, ali koncentrisan sam na utakmicu i da ostvarimo dobar nastup", rekao je Venger za britanske medije.

Skols: Sterling bi trebalo da ostane na "Enfildu"

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Pol Skols, rekao je danas da bi Sterling trebalo da ostane u Liverpulu.

"Kada je riječ o budućnosti Sterlinga, mislim da treba da ostane u Liverpulu. Trener gradi tim oko njega, igra svake nedjelje... Šta je još potrebno igraču u tim godinama? Sterling je dobar igrač i kada mu je dan izgleda impresivno, ali još ne postiže dovoljno golova", napisao je Skols u svojoj kolumni u Ivning Standardu.

"Mladi igrači nekad ne shvataju koliko je važno igrati svake nedelje", dodao je Skols.

Sterling (20) je prošao omladinsku školu Kvins Park Rendžersa, odakle je prešao u Liverpul, a za prvi tim "crvenih" debitovao je 2012.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније