Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 03. 2015. 20:11 >> 20:05

KIKS ČEŠKE

"Petarda" Hrvatske, Bejl presudio Izraelu

Hrvatska deklasirala Norvešku kod kuće 5:1, Vels na krilimima Gareta Bejla slavio u Izraelu 3:1, Češka izvukla bod protiv Letonije u Pragu 1:1, dok je Azerbejdžan savladao Maltu 2:0, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Hrvati su poveli u 30. minutu, Olić je uposlio Brozovića koji sa distance pogađa za 1:0, a sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U 55. minutu bilo je 2:0, a strijelac je bio Perišić.

Ivica Olić je povećao na 3:0 u 66. minutu na asistenciju Mandžukića, a Norvežani su smanjili preko Teteja u 81. minutu.

Potom je Elionusi promašio penal, a Hrvati su to kaznili sa dva gola u finišu. Prvo je u 87. minutu Šildenfeld postigao gol nakon kornera Darija Srne, da bi Pranjić u posljednjim sekundima meča kompletirao "petardu" 5:1!

U istoj grupi Azerbejdžan je golovima Husejnova i Nazarova savladao Maltu sa 2:0 na debiju Robija Prosinečkog na klupi.

Geret Bejl je nosio Vels do velike pobjede u Izraelu. As Reala je sa dva gola presudio domaćinu i uz jedan gol Arona Remzija (upravo je Bejl upisao asistenciju) donio je svojoj reprezentaciji tri veoma bitna boda u borbi za EP u francuskoj.

Sada Vels ima bod više od Izraela, na čelu je tabele grupe B sa 11 bodova, ali imaju i utakmicu više od Izraela koji ima 9.

Česi su prekinuli pobjednički niz i to protiv Letonije.

Visnjakovs je doveo goste u vođstvo, da bi senzaciju spriječio Pilar u 90. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније